Blog, Noutati

Top patru produse pentru pielea sensibilă

Top patru produse pentru pielea sensibilă!

 

Ai pielea uscată, deshidratată, deschisă la culoare sau prea subțire? Indiferent care sunt motivele sensibilității pielii tale, știm că problema găsirii unor produse ideale pentru pielea ta este una mereu actuală și nu tocmai plăcută. De aceea îți prezentăm cea mai bună soluție pentru pielea sensibilă: produsele bio.

Orice alt tip de produs riscă să înrăutățească situația pielii tale, în ciuda avantajelor pe care promite să le ofere, din cauza conținutului bogat de chimicale. În acest articol afli exact ce produse sunt perfecte pentru pielea sensibilă, oferindu-i îngrijirea de care aceasta are nevoie.

 

Uleiul de argan 

Ce produs poate fi mai potrivit pentru pielea sensibilă dacă nu unul special creat pentru aceasta? Un astfel de produs este uleiul de argan, oferă prospețime îndelungată și o hidratare intensă a pielii.

Aplicat cu regularitate, atât dimineața, cât și seara, acesta vă protejează pielea și vă oferă o serie întreagă de alte beneficii: o mai mare elasticitate a pielii, roșeață redusă, un ten mai luminos și o reglare a pielii cu aspect uleios. Uleiul de argan oferă un adevărat răsfăț al pielii, iar tu te vei simți ca o zeiță!

 

Crema pentru mâini cu cătină

O cremă delicată bogată în vitamine hrănitoare şi acizi graşi esenţiali, este perfectă pentru utilizarea zilnică chiar şi în cazul pielii sensibile, menţinând-o hidratată şi sănătoasă. Produsul nu conţine parabeni, parfumuri sau alte chimicale, acest lucru făcând-o să fie potrivită chiar şi pentru persoanele care prezintă eczeme sau dermatite.
Formulă este una blândă pentru piele, iar combinaţia de cătină,unt de shea, ulei din seminţe de cânepă şi alte ingrediente naturale, o fac produsul perfect pentru redarea elascticitatii pielii.

 

Uleiul reparator pentru baie și corp

Uleiul reparator pentru baie și corp este ideal pentru persoanele cu pielea sensibilă, acesta acționând ca înlocuitor al gelului de duș sau al săpunului și oferind o hidratare corespunzătoare a pielii atât în timpului dușului, cât și după acesta.

Uleiul reparator pentru baie și corp reduce senzația de piele uscată resimțită după duș, uleiul de cânepă ce alcătuiește acest produs fiind bogat în acizi grași care hrănesc pielea uscată.

Extractele de mușețel, gălbenele și lavandă și uleiurile de șofrănel, cânepă și floarea soarelui, și ele ingrediente ale uleiului reparator, contribuie la procesul de hidratare, regenerare, calmare și relaxare al pielii, oferindu-ți o stare generală de bine după folosire și o piele care invită la mângâiere.

 

Burete de corp pentru piele sensibilă cu argilă roz

Argila franţuzească este foarte populară printre esteticieni datorită calităţilor sale de curăţare, exfoliere şi înmuiere a pielii. Bogată în minerale, argila roz este un amestec între argila roşie şi albă, creată special pentru pielea deshidratată. Are acţiune remarcabilă în îndepărtarea impurutăţilor şi este benefică în refacerea pielii afectate de vreme. Contribuie la rehidratare, redându-i elasticitatea naturală a pielii, şi este un produs ce poate fi folosit cu succes pentru o piele expusă în exces la soare.

 

Pielea sensibilă are nevoie de o îngrijire specială, dar cu aceste produse îngrijirea sa optimă este garantată. Cu oricare din aceste produse, spui adio grijilor provocate de pielea sensibilă și ii urezi bun venit unei pieli frumoase, catifelate și sănătoase.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *