Blog, Noutati

Top 3 produse pentru un păr frumos și strălucitor

Top 3 produse pentru un păr frumos și strălucitor

 

Invidiezi vedetele de la Hollywood și modelele din revistele de frumusețe pentru părului lor perfect? Tânjești și tu după un astfel de păr frumos și strălucitor, care să atragă privirile tuturor și să îți ofere mai multă încredere în tine? Ei bine, soluția este pe cât de eficientă, pe atât de ocolită de majoritatea femeilor. Știai sau nu, tratamentele și produsele naturiste sunt cele care îți oferă garantat un păr frumos și strălucitor, iar aceasta fără prea mari bătăi de cap. 

 

Majoritatea femeilor apelează cu disperare la ultimele produse pentru păr apărute pe piață, făcând selecția acestora după renumele brandului, după arome, recomandări ale prietenelor, despre care putem spune că nu au un păr mai reușit decât ele. Alegând produse pentru păr după aceste criterii te mai întrebi de ce părul tău nu te mai ascultă? În acest articol îți prezentăm top trei produse pentru un păr frumos și strălucitor, așa cum ai visat mereu.

 

Uleiul pentru scalp

Mai întâi de toate, trebuie să știi că indiferent care sunt produsele pentru păr pe care le folosești, rata succesului în utilizarea lor scade drastic dacă nu dai atenție scalpului. Un păr frumos înseamnă, în primul rând, un scalp sănătos. Așadar, pentru un păr frumos și strălucitor trebuie să ai grijă mai întâi de hidratarea corectă a scalpului. Pentru aceasta, cel mai recomandat produs este uleiul pentru scalp.

Uleiul pentru scalp conține ingrediente 100% naturale, precum ulei de limba mielului, ulei de rozmarin și ulei de șofrănel. Toate ingredientele conținute de uleiul pentru scalp hidratează pielea capului și stimulează creșterea părului. În plus, uleiul pentru scalp are și alte întrebuințări, la fel de benefice: calmează problemele respiratorii, reduce diferite dureri și este bun pentru ten, având efecte anti-îmbătrânire.Noi îți propunem Uleiul pentru scalp din gama Skin Salvation de la Purepotions, un produs perfect nu doar pentru scalpul uscat cu senzație de mâncărime, dar și pentru tratarea psoriazisului și a dermatitei seboreice a scalpului.

 

Uleiul de argan

Un alt produs 100% natural, care are drept rezultat obținerea unui păr frumos și strălucitor este uleiul de argan. Uleiul de argan este bogat în vitamina E, care ajută la reînnoirea rădăcinii părului. În acest fel poți să scapi de problemele create de produsele chimice pentru păr folosite până în prezent, uleiul de argan reparând firul de păr și redându-i un aspect sănătos.

Un tratament pe bază de ulei de argan hidratează scalpul, dar și firul de păr, pe care îl protejează, oferindu-i strălucirea după care tânjești. Folosind uleiul de argan poți să îți iei adio de la probleme precum mătreață, scalp uscat sau păr uleios! 

Uleiul de argan poate fi folosit în amestec cu ingrediente precum ulei de lavandă, ulei de rozmarin, ulei de cedru sau ulei de cătină, toate contribuind la hidratarea și hrănirea firului de păr. Pe lângă hidratare și regenerare, părul tău se va bucura și de un parfum care va întoarce capetele pe stradă!

 

Vopseaua de păr bio

Al treilea produs recomandat pentru obținerea unui păr frumos și strălucitor este vopseaua de păr bio, care conține doar plante. Vopseaua de păr bio de la Root Vanish are consistența unui gel și se poate utiliza fie în fiecare zi, fie o dată la câteva zile, fiind la fel de ușor de aplicat precum machiajul și prezentând avantajul că nu pătează. 

Dacă machiajul îți scoate în evidență frumusețea chipului, vopseaua de păr bio îți scoate în evidență frumusețea părului. Așadar putem spune despre ea că este un machiaj pentru păr, iar datorită ei părul albește mai greu, iar părul vopsit își menține prospețimea mai mult timp. Vopseaua de păr bio este perfectă pentru toată lumea, fie că e vorba de alergici sau de femei gravide, tocmai datorită lipsei de amoniac.

Lasă celelalte femei să își continue goana după tratamente pentru păr, produse în laborator, ale căror chimicale nu fac decât să distrugă strălucirea părului și nicidecum să i-o ofere. Fii unică și alege ce e mai bine pentru părul tău: tratamente și produse naturiste!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *