Despre noi

Longeviv.ro a pornit in plina vara de 2013, chiar daca anul nu parea sa se termine intr-o cifra chiar norocoasa, ne-a placut sa pornim in aventura impotriva superstitiilor, convinsi fiind ca profesionalismul, serviciile de calitate si produsele extrem de incantatoare vor face casa buna cu clientul roman.

Am pornit 3 la drum Raluca, Manuela si Sorin, ierarhia nu conteaza pentru ca nu avem timp sa ne impiedicam de functii.

raluca
sorin

Care mai de care mai entuziast si mai nepregatit pentru ceea ce avea sa urmeze. Stiam ca vrem sa dovedim ca se poate si in Romania, eram (suntem inca) tineri si linistiti si increzatori ca vom gais solutii la probleme din ce in ce mai complicate.

Cum spuneam, am inceput sa ne jucam in plina vacanta de vara, cu notiuni si concept destul de noi pentru piata din Romania, dar pentru ca ne place provocarea si pentru ca suntem tineri si cu mintea deschisa ne-am aventurat din ce in ce mai spectaculos si anevoios in calatoria catre consumatorul de produse naturale.

echipa-longeviv.ro

Numele magazinului a venit simplu dintr-un brainstorming foarte, foarte scurt.
Am raspuns doar la intrebarea: Ce isi doreste cel mai mult fiinta umana? Sa traiasca muuult si bine si iata ca asa s-a nascut LONGEVIV.RO
Dupa ce am rezolvat cu numele, ne-am gandit ca trebuie sa fim speciali, asa ne place noua, sa fim deosebiti si implicit si clientul trebuie sa se simta unic si…in continuare stiti povestea, voi cei care ne sunteti client, stiti de ce reveniti de fiecare data; iar cei care nu stiti inca, trebuie sa incercati pe propria piele.

Aaaaa si pentru ca veni vorba de piele, trebuie sa va mai spunem niste lucruri care ne definesc , noua ne pasa !!!!
Serios, chiar suntem asumati in ceea ce facem, incercam toate produsele pe care le importam si pe care vi le prezentam, ne place fffffff tare ce facem, suntem pasionati maxim, motiv pentru care noi nu avem program de lucru, la noi oricand va raspunde cineva la mail sau la telefon( sa nu va speriati de orele la care se raspunde), suntem pacifisti convinsi-e greu sa va certati cu noi, suntem adeptii starii de ZEN total si poate cel mai important este ca suntem NORMALI!!! Ne place punctualitatea si profesionalismul, sunt valori fara de care consideram ca nicio afacere nu ar trebui sa functioneze. Ne platim taxele si cream locuri de munca, suntem pro fapte bune si incercam sa luptam pentru a respire un aer cat mai natural.

Aaaa…iar uitam! NOI NE RESPECTAM CLIENTII !!!!!!!!

Va intrebati cum este ambalat un colet care ajunge la dumneavoatra? …

Vorba lunga… stiti voi cum se spune, incheiem asa:
– daca vreti sa aveti o experienta interesanta, placuta si ieftina cand faceti cumparaturi, va asteptam sa va aventurati alaturi de noi.
– daca simtiti ca sunteti in asentimentul nostru si ca putem sherui aceleasi valori va primim cu drag in casa noastra.
– daca sunteti curiosi, e cel mai potrivit sa incepeti cu noi, avem niste chestii super mega extra interesante

Apropos, ati vazut ca de anul acesta suntem certificate ca fiind un magazine de incredere? ce tare!!! Suntem pe drumul cel bun, inseamna ca sigur ne vom intalni si cu tine pe drum! Te pupam cu maaare drag viitorule client si actualule consumator de  produse naturale si servicii pe masura valorii tale.

Si nu in ultimul rand echipa care face minuni 🙂