Magazin virtual de produse naturale organice

Plata si Livrarea

Plata si Livrarea

Incercam sa raspundem la eventualele semne de intrebare pe care le-ati putea avea. In cazul in care nu gasiti raspunsul mai jos, ne puteti contacta la telefon sau pe email.

Trimiteti in orice localitate din tara?

DA! Absolut oriunde in tara, unde poate ajunge Posta Romana sau curierul.

Cum se face plata?

 • RAMBURS (plata la livrare)
  Pretul total al coletului se va achita agentului de curierat rapid, in momentul primirii produselor.
 • Carte de Credit/Debit - procesator Plati Online (www.plationline.ro)
  • Cardurile acceptate sunt Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron - orice model.
  • Dupa finalizarea comenzii veti fi redirectionat automat pe o legatura securizata unde va trebui sa urmariti instructiunile primite. In momentul in care ati finalizat plata, atat noi cat si dvs. primiti o notificare pe adresa de email (lipsa acestei notificari de la Plati Online indica faptul ca tranzactia nu s-a finalizat cu succes).
  • Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverul Plati Online. longeviv.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detaliu referitor la cardul dumneavoastra.
  • Tranzactia dvs. prin sistemul Plati Online va aparea pe extrasul de cont cu denumirea ONLINE PAY sau PLATI ONLINE
 • OP (Ordin de Plata)
  Dupa validarea telefonica sau pe email a comenzii puteti sa faceti plata in contul pe care il primiti pe email in momentul in care ati finalizat comanda.


Cat dureaza livrarea?
Livrarea produselor aflate pe stoc se face in intre 24 - 72 de ore, pentru celelalte produse poate dura de la 5 la 14 zile, iar in situatii extreme chiar 21 zile.

Cat costa livrarea?
Costul transportului este suportat de catre client, in Bucuresti indiferent de modalitatea de plata (Plata la Livrare, Transfer Bancar sau Plata cu cardul) este 8 RON.

si in tara in valoare de :

 • Curier in tara (Plata la Livrare) - 12 lei
 • Curier in tara (Plata Online cu Cardul & Transfer Bancar) - 10 lei
 • Posta Romana in tara (Plata la Livrare) - 12 lei


Pentru comenzi mai mari de 150 RON, transportul este gratuit ( In cazul comenzilor online aveti posibilitatea sa optati pentru transport gratuit).Loading...
Acest produs momentan nu este pe stoc. Tastează adresa de email și noi vă notificăm când produsul este disponibil și poate fi comandat. 
Mulțumim de interesul dumneavoastră.
Nume
Email
Acest produs momentan nu este pe stoc. Tastează adresa de email și noi vă notificăm când produsul este disponibil și poate fi comandat. 
Mulțumim de interesul dumneavoastră.
Nume
Email