Magazin virtual de produse naturale organice

Plata si Livrarea

Plata si Livrarea

Incercam sa raspundem la eventualele semne de intrebare pe care le-ati putea avea. In cazul in care nu gasiti raspunsul mai jos, ne puteti contacta la telefon sau pe email.

Trimiteti in orice localitate din tara?

DA! Absolut oriunde in tara, unde poate ajunge Posta Romana sau curierul.

Transportul se face prin servicii de curierat rapid iar taxele de transport si gratuitatile sunt valabile doar in aria de acoperire a firmelor de curierat.

Atentie!!!  Pentru localitatile care figureaza la firmele de curierat cu Km suplimentari, ne rezervam dreptul de a trimite coletul prin Posta Romana! 


Cum se face plata?

 • RAMBURS (plata la livrare)
  Pretul total al coletului se va achita agentului de curierat rapid, in momentul primirii produselor.
 • Carte de Credit/Debit - procesator Plati Online (www.plationline.ro)
  • Cardurile acceptate sunt Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron - orice model.
  • Dupa finalizarea comenzii veti fi redirectionat automat pe o legatura securizata unde va trebui sa urmariti instructiunile primite. In momentul in care ati finalizat plata, atat noi cat si dvs. primiti o notificare pe adresa de email (lipsa acestei notificari de la Plati Online indica faptul ca tranzactia nu s-a finalizat cu succes).
  • Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverul Plati Online. longeviv.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detaliu referitor la cardul dumneavoastra.
  • Tranzactia dvs. prin sistemul Plati Online va aparea pe extrasul de cont cu denumirea ONLINE PAY sau PLATI ONLINE
 • OP (Ordin de Plata)
  Dupa validarea telefonica sau pe email a comenzii puteti sa faceti plata in contul pe care il primiti pe email in momentul in care ati finalizat comanda.


Cat dureaza livrarea?

Termen de livrare  Comenzile plasate pana in ora 12.00 vor ajunge la dumneavoastra in 48h lucratoare*. Comenzile sosite dupa ora 12.00 se proceseaza in ziua urmatoare, iar termenul de livrare la domiciliu se prelungeste cu inca 24h lucratoare. Desigur, in masura in care timpul o permite, facem eforturi sa expediem in aceeasi zi si o parte din comenzile sosite dupa ora 12, insa nu putem garanta acest lucru. In momentul expedierii veti primi o notificare automata pe e-mail. 

*Termenul de 48h este valabil pentru produsele existente in stoc la momentul procesarii comenzii si este garantat doar in masura obligatiilor contractuale asumate de firma de curierat. Termenul curge din momentul confirmarii de expediere a comenzii. Pentru localitatile greu accesibile, aflate in afara ariei obisnuite de livrare a curierilor,   termenul de livrare se poate extinde in unele cazuri cu 24h-48h.


Cat costa livrarea?
Costul transportului este suportat de catre client, in Bucuresti indiferent de modalitatea de plata (Plata la Livrare, Transfer Bancar sau Plata cu cardul) este 10 RON.

si in tara in valoare de :

 • Curier in tara (Plata la Livrare) - 15 lei
 • Curier in tara (Plata Online cu Cardul sau Transfer Bancar) - 15 lei
 • Posta Romana in tara (Plata la Livrare) - 15 lei
 • Curier Bucuresti - 10 lei
Pentru comenzi mai mari de 100 RON, transportul este gratuit ( In cazul comenzilor online aveti posibilitatea sa optati pentru transport gratuit).

Nota: Nu suntem responsabili pentru intarzierea livrarii comenzilor cauzata de factori externi: conditii meteo extreme, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari stradale sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica firmele de curierat rapid sa livreze intre 24 - 72 de ore, fapt pentru care Longeviv.ro nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

Deteriorarea coletelor in timpul transportului:

In pofida ambalarii corecte si riguroase, de natura a preveni incidentele in timpul manipularii si livrarii coletelor, pot interveni situatii in care integritatea coletelor este afectata. 

IMPORTANT ! In cazul in care primiti coletul prin curierat rapid si observati o deteriorare a ambalajului, va rugam sa refuzati coletul si sa solicitati agentului sa intocmeasca un proces verbal! Este singura  modalitatea prin care se pot solicita despagubiri firmei de curierat pentru deteriorarea coletelor in timpul transportului. Reclamatiile ulterioare nu sunt acceptate de firmele de curierat!

Loading...
Acest produs momentan nu este pe stoc. Tastează adresa de email și noi vă notificăm când produsul este disponibil și poate fi comandat. 
Mulțumim de interesul dumneavoastră.
Nume
Email
Acest produs momentan nu este pe stoc. Tastează adresa de email și noi vă notificăm când produsul este disponibil și poate fi comandat. 
Mulțumim de interesul dumneavoastră.
Nume
Email