Magazin virtual de produse naturale organice

Politica de Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Longeviv (longeviv.ro) .

Datele colectate pe acest site sunt prelucrate de SC Ralix Channel SRL, operator de baza de date cu numarul  34565 inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a prelucrarii datelor cu character personal.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Longeviv (longeviv.ro) , utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Longeviv (longeviv.ro)  in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Longeviv (longeviv.ro)  si a tertilor cu care Longeviv (longeviv.ro)  are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Longeviv (longeviv.ro) , privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Longeviv (longeviv.ro)  nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email: office@longeviv.ro.

 

Loading...
Acest produs momentan nu este pe stoc. Tastează adresa de email și noi vă notificăm când produsul este disponibil și poate fi comandat. 
Mulțumim de interesul dumneavoastră.
Nume
Email
Acest produs momentan nu este pe stoc. Tastează adresa de email și noi vă notificăm când produsul este disponibil și poate fi comandat. 
Mulțumim de interesul dumneavoastră.
Nume
Email