Blog, Noutati

3 serumuri pentru o piele perfecta

3 serumuri pentru o piele perfecta

 

 

Introduceţi în ritualul zilnic de îngrijire a tenului un serum coreean ce răspunde nevoilor dumneavoastră. Formula concentrată a serumurilor de la COSRX pătrunde rapid în piele şi acţionează direct, fie că aveţi nevoie de mai multă hidratare, mai multă luminozitate, de estomparea petelor ori de regenerare. Continuaţi ritualul de ingrijire utilizând apoi o cremă de faţă.

Am pregătit o selecţie a celor mai potrivite serumuri pentru această perioadă:

 

1. Serum cu Extract de Centella – COSRX
Aveţi o piele sensibilă la vânt sau predispusă la acnee? Dimineaţa sau seara, după ce v-aţi curăţat tenul, aplicaţi serumul cu o concentraţie ridicată de Centella Asiatica, ideal în calmarea iritaţiilor, a pielii stresate şi obosite. Formula inovatoare previne apariţia coşurilor şi echilibrează nivelul de sebum, meţinând pielea sănătoasă şi protejată. 

 

2. Serum cu Propolis – COSRX 

Timp de secole, albinele negre au produs mierea pe care o savurau regii Angliei. Astăzi, propolisul albinelor negre, bogat în nutrienţi, se regăseşte în acest serum de la COSRX,  ce hidratează pielea în profunzime, oferindu-i supleţe, strălucire şi revitalizare. Datorită proprietăţilor antiinflamatoare, aminoacizilor şi vitaminei B5, ce stimuleaza refacerea tesutului cutanat, serumul se potriveşte tututor tipurilor de ten, ideal fiind pentru pielea uscată şi aspră.

                                                                 

                 
 

3. Serum pentru albirea tenului in 14 zile – COSRX 

Pentru o curăţare în profunzime, serumul conţine ingrediente eficiente în albirea pielii şi eliminarea petelor, precum AHA/BHA. De aceea, nu uitaţi să aplicaţi protecţia solară cu SPF +15 pe parcursul celor 14 zile de utilizare, şi veţi observa rezultatele: un ten mai luminos, cu un aspect uniform şi o textură îmbunătăţită. 

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *