Blog, Istoria Brandurilor

Serumul – secretul pielii perfecte

Serumul – secretul pielii perfecte

 

 

Cu toţii am auzit de efectele benefice ale vitaminelor şi ale acidului hialuronic asupra pielii. Vitamina A reduce liniile fine şi ridurile şi atenuează cearcanele, Vitamina C remediază acneea, vitamina E este unul din cei mai puternici antioxidanţi, iar acidul hialuronic este esenţial pentru o piele deshidratată, arsă de soare sau de vânt. Care să fie astfel soluţia care înglobează aceste ingrediente minune pentru piele? 

 

Pentru o piele profund hidratată, îndeosebi dupa ritualul de curăţare a tenului, specialiştii recomandă aplicarea serumului, o esenţă cu o textură fluidă, formată din micromolecule care pătrund în straturile profunde ale pielii, stimulând regenerarea acesteia, din interior spre exterior. Conţine ingrediente active într-o proporţie mult mai concentrată decat în cazul cremelor, ceea ce înseamnă că sunt suficiente doar câteva picături pentru ca proprietăţile serumului să îşi facă efectul. 

Să găseşti un serum care se mulează perfect pe tipul tău de piele poate fi o provocare, aşa că Neutriherbs oferă 3 variante pentru toate tipurile de ten, şi recomandă aplicarea cremei ulterior serumului. Poate fi aplicat ziua, pe pielea proaspat spălată şi uscată.

 

 

 

1. Serum cu Retinol şi Vitamina E 100 % Natural – 30 ml

Serumul cu Retinol şi Vitamina E este formula perfectă pentru accelerarea procesului de regenerare celulară, curăţând porii şi prevenind apariţia coşurilor.

Produsul conţine Retinol (Vitamina A), Vitamina E, ce ajută pielea să rămână sănătoasă şi suplă, extract de rădăcina de lemn dulce, un remediu foarte bun pentru pielea care s-a închis la culoare pe parcursul anilor, extract de Aloe Vera, extract de Sâmburi de Caisă, şi alte extracte pe bază de plante.

 

 
 

Aceasta formulă estompează petele de soare, pistruii şi cearcănele şi lasă tenul strălucitor, cu un aspect de întinerire. Serumul conţine Vitamina C, recomandată vara, deoarece poate preveni deteriorarea pielii dupa expunerea la soare,Acid Hialuronic, extract de Aloe Vera, fructe de Măces şi Unt de Shea, ce hidratează în profunzime pielea.

 

 

 

Serumul cu o concentraţie mare de Acid Hialuronic este destinat femeilor cu ten matur, pentru a hrăni şi regenera pielea uscată şi îmbătrânită. Acidul hialuronic este o substanţă ce se găseşte în mod natural în corpul uman, mai ales în cartilaje şi în piele. El asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină, ajută la echilibrarea nivelului de umiditate a pielii şi luptă împotriva radicalilor liberi, tot mai prezenţi în oraşele aglomerate.  
În plus, acest serum este bogat în Vitamina C, E, Aleo Vera şi Glicerină, ce lasă pielea moale, catifelată şi întinerită

 

Optați pentru serumul potrivit nevoilor pe care le are pielea dumneavoastră. Veți opține un ten întinerit, hidratat și mai puternic în fața factorilor nocivi și provocărilor stresante de zi cu zi.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *