Blog, Noutati

5 ingrediente exclusiviste pentru rasfatul tenului tau!

5 ingrediente exclusiviste pentru răsfăţul tenului tău

Apelați la ingrediente benefice pielii și la tehnologii de ultimă generație, care vă pot reda frumusețea pielii și un aspect vizibil întinerit. Am făcut o selecție a celor mai în vogă formule care, aplicate pe piele, au un efect de reducere a semnelor îmbătrânirii. 

 

 

1. Ingredientul-cheie: Extractul de Centella Ce este:

O plantă originară din India, cu proprietăţi cicatrizante şi regenerante.
De ce este special: Planta se găseste în sălbăticie, în locuri umede, mlăştinoase şi întunecoase. Prin conținutul de antioxidanți are un efect anti-aging, ce acționează pentru reducerea ridurilor si stimularea sintezei colagenului.
Recomandarea noastră: Formula concentrată a cremei cu extras de Centella de la COSRX ajută la eliminarea petelor, coşurilor şi semnelor post acne şi la echilibrul excesului de sebum.

 

 

2. Ingredientul-cheie: Derivatul de Squalane 
Ce este: Squalane este o hidrocarbură saturată şi stabilă, care se găseşte în mod natural în piele. Emolientă şi hidratantă, ea poate fi extrasă şi din plante: din măsline, trestie de zahar sau de sfeclă, pentru a completa nivelul optim al pielii.
De ce este special: Ideală pentru pielea deshidratată, nu este foarte uleioasă, soluţia se poate aplica şi pe păr pentru a creşte protecţia termică şi strălucirea naturală.
Recomandarea noastră: Câteva picături din Derivatul de Squalane  de la The Ordinary dimineaţa şi seara, după folosirea produselor pe bază de apă.

 

 

3. Ingredientul-cheie: Amarantul
Ce este: Cunoscut pentru proprietăţile sale nutritive şi medicinale încă din antichitate, amarantul este o pseudocereală, cu frunze și semințe comestibile.
De ce este special: Seminţele de amarant sunt bogate în vitaminele A, B1, B2, B3, B4, B5, B6, B9, C, E, potasiu, calciu, magneziu, fier, mangan, cupru, seleniu, zinc, proteine şi aminoacizi!
Recomandarea noastră: Masca reparatoare pentru ten normal, uscat sau matur de la Dr. Konopka's conţine extracte de amarant, muşeţel, coacăze, zmeură şi măceşe, are un efect regenerant şi nutritiv. 

 

 

4. Acidul Lactic 5% 
Ce este:  Acidul Lactic este un acid alfa hidroxi (AHA) care exfoliează usor pielea, pentru a îndepărta celulele moarte şi a stimula producţia de colagen.
De ce este special: Un tratament eficient pe care poţi să îl aplici acasă, pe timpul nopţii, pentru un ten mai curat, mai luminos şi neted a doua zi.
Recomandarea noastră: Formula cu Acid Lactic 5% + Acid Hialuronic 2% de la The Ordinary este îmbunătătită cu derivaţi din fructe de piper Tasmaniene, care ameliorează iritaţia ce poate apărea odată cu folosirea acidului. Nu se recomandă pentru pielea sensibilă, cu leziuni, iar protecţia solară e obligatorie.

 

 

5. Molecula de Acid Hialuronic 
Ce este: Acidul hialuronic este un compus al ţesutului conjunctiv, ce se găseşte în piele, articulaţii, ochi şi creier.
De ce este special: Poate sa absoarbă de 1000 de ori mai multă apă decat volumul propriu, asigurând mobilitatea articulaţiilor şi hidratarea pielii şi a ochilor. 
Recomandarea noastră: Luaţi două linguriţe/zi (10ml conţin o concentratie ridicata de 130 mg) din Molecula de Acid Hialuronic de la Fountain, simplu sau cu băutura preferată. Un supliment concentrat pentru frumuseţe, îndulcit cu Xylitol, ce păstrează umiditatea în piele şi estompează ridurile. Nu amestecaţi cu produse lactate şi nu uitaşi sa aplicaţi produsele de îngrijire a pielii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *