Blog, Noutati

Produse bio pentru vară. O poveste adevărată

Produse bio pentru vară. O poveste adevărată

 

De la Paris e povestea cu produse bio. Am plecat la sfîrşitul lunii mai, cînd în România era vară deja. La Paris încă nu venise, dar am stat destul ca să sosească şi acolo. Într- una dintre zilele deja însorite am fost invitată la o plimbare cu bateaux mouches pe Sena.

În călătoria asta evident că dacă nu stai sus, în bătaia soarelui, cu vedere panoramică, 360• – mai puţin atunci cînd doamna maghiară sau rusoaică se ridică fix atunci cînd vrei să faci poză cu minunata clădire din dreapta faţă – , deci dacă nu stai acolo nu prea are rost, nu ? Aşa că ţinta era puntea, şi m-am pregătit ca atare, pentru că sufăr şi eu de nenumăratele alergii de care nu scapă nimeni, se pare.

Printre ele, alergia la soare. Evident că mă blindez cu o vara-2015-longevivcremă care are factor de protecţie mare, foarte mare, dar rămâne problema buzelor care NU pot fi acoperite cu crema respectivă pentru că sau devin fie de culoarea alb gheişă, fie de nuanţa fondului de ten care este conţinut de cremele colorate.

Soluţia pe care am găsit-o eu este un produs englezesc 100% bio din gama Balm Balm.  Scrie pe el că este un multi purpose Lip Balm, ceea ce m-a derutat puţin-, şi că este făcut din tea tree oil, însă pentru că eram mulțumită de el doar pentru utilizarea ca hidratant pentru buze, mi-am zis că nu ar fi rău să-l încerc și în călătoriile mele. Ei bine a fost minunat. Pe lângă aspectul si ambalajul ușor de transportat, balsamul bio de buze și-a făcut treaba și ca protector împotriva vântului de pe Sena dar și în lupta cu razele soarelui.

Pentru mine este perfect şi forma în care este prezentat, adică un tub de 10 ml. care a stat în geantă în permanenţă, chiar şi în avion, astfel încît l-am putut folosi ori de cite ori am avut nevoie, fără probleme. Iar amănuntul asta este important acum cînd este atît de stresant cînd ajungi la aeroport şi-ţi dai seama că ai tubul de cremă în geantă şi trebuie să-l arunci cînd ajungi la control, conform normelor drastice care se aplică de cîţiva ani buni.

Ei bine, cu micul tub n-am avut probleme şi îl am la îndemînă în permanenţă. Cei 10 ml ţin destul de mult pentru că o mică cantitate ajunge pentru o folosire. Nu este scump. Eu l-am găsit la 26 RON, nu e chiar rău nu? Mie îmi place formatul, preţul şi mai ales că mi se potriveşte. Știu sigur că există balsam pentru buze bio şi cu alte ingrediente. Vă povestesc în curând și despre alte bunătați descoperite la Paris.

 

PS. Am uitat să precizez un amănunt drăguț aș zice: acest balsam pentru buze cu arbore de ceai a făcut deliciul fotografilor și a presei la premiile Oscar din 2014, când Ellen DeGeneres a strâns tipsul pentru deja celebrul băiat care aduce pizza, a colectat de la Lupita Nyong'o ( premiata cu Oscar) acest balsam din gama Balm Balm. Vă arăt și dovada.

 

Laura Guţanu

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *