Blog, Noutati

Top 7 lucruri pentru o zi perfecta la plaja

Top 7 lucruri pentru o zi perfecta la plaja

 

Ne place la soare, dar v-ati gandit ca atunci cand mergem la plaja avem nevoie de cateva lucruri care ne vor face si mai fericiti cand stam pe nisip? Iata ce nu trebuie sa lipseasca din “trusoul” nostru atunci cand ne bucuram de o zi la piscina sau la malul marii…

 

O sticla de apa foarte rece

Nimic nu este mai bun, cand vrei sa iti potolesti  setea, decat o sticla de apa foarte rece. Puneti de cu seara in frigider apa sau sucurile de fructe pe care le veti lua a doua zi pe plaja. Aveti nevoie de hidratare intensa atunci cand stati la soare!

 

Protectia solara este obligatorie!

Nu se poate face plaja făra protectie solara! Aveti nevoie pentru a proteja pielea de arsurile solare dureroase, de riduri si de riscul de cancer de piele. Alegeti crema rezistenta la apa, astfel incat, dacă veti inota sau va veti bucura de valuri mari, crema sa fie la fel de eficienta.  

 

Lip Balsam Organic cu SPF

Buzele au nevoie de ingrijire atunci cand sunteti la plaja! Ele pot suferi arsuri solare pentru ca sunt expuse foarte mult. Puneti in geanta voastra de plaja un balsam de buze natural pentru protecție solara.

 

Nu doar un prosop de plaja! E bine sa aveti la voi doua sau trei!

E bine ca in afara prosopului pe care stati la soare sa aveti inca doua la pachet. Este important pentru ingiena si pentru confort. Nu puteti folosi acelasi prosop atunci cand iesiti din apa si trebuie sa va stergeti pe corp. Perfect este sa aveti in geanta si un prosop curat pentru fata.

 

O carte

E trist sa plecati la plaja fara o carte in geanta…Este cea mai buna prietena atunci cand nu aveti alti companioni in jur. Poate fi leacul perfect impotriva plictiselii !

 

Ochelarii de soare

 

Ochelarii de soare sunt o necesitate la plaja.Ne place soarele, dar nu si atunci cand ne orbeste. Ne apara de riduri si de ofera luminozitatea optima intr-o zi insorita la mare.

 

Palaria perfecta

Alegeti palariile cu boruri mari! Sunt uimitoare si in acelasi timp scutul perfect impotriva razelor de soare! Daca aveti pielea foarte sensibila, atunci acestea sunt o necesitate. Din fericire, exista azi foarte multe modele in magazine, asadar va puteti alege palaria perfecta!

 

Madalina Racorean

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *