Blog, Noutati

Top 7 beneficii ale mierii de albine

Top 7 beneficii ale mierii de albine

 

Stii care sunt cele mai importante beneficii ale mierii de albine? Am aflat pentru tine ca este ideala ca:

 

Indulcitor:

Zaharul poate fi inlocuit cu miere in multe alimente si bauturi. Mierea contine aproximativ 69% glucoza si fructoza, ceea ce permite sa fie folosita ca si indulcitor, fiind mult mai recomandata decat zaharul alb normal pentru a ne pastra sanatatea Pierderea in greutate: Desi mierea are mau multe calorii decat zaharul, spre deosebire de acesta, cand este consumata cu apa calda, ajuta la digerarea grasimilor stocate in corp. Atat mierea cu suc de lamaie cat si mierea cu scortisoara, ajuta la reducerea greutatii.

 

Sursa de energie:

Mierea contine aproximativ 64 de calorii pe lingurita, pe cand o lingura de zahar poate oferi aproximativ 15 calorii. In plus, carbohidratii din miere pot fi usor de convertit in glucoza chiar si de cele mai sensibile stomacuri deoarece organismului este usor sa digere aceasta substanta pura, naturala. Prin urmare, mierea este folosita de mai multe personae ca si sursa de energie.

 

Sursa de vitamine si minerale:

Mierea contine o varietate de vitamine si minerale. Tipul de vitamine si minerale si cantitatea acestora difera in functie de tipul de flori folosite pentru apicu

 

ltura. In general, aceasta contine vitamin C, calciu si fier. Daca verificam continutul de vitamine si minerale in zahar, vom constata ca acestea lipsesc complet sau cantitatea este nesemnificativa.

 

Proprietati antibacteriene si antifungice:

 

Mierea are Proprietati antibacteriene si antifungice, de aceea este des folosita ca antiseptic natural in medicina traditionala.

 

Antioxidant:

Mierea contine nutraceutice, care sunt foarte eficiente pentru indepartarea radicalilor liberi din organism. Ca rezultat,imunitatea orgnismului nostrum este imbunatatita, astfel ca poate lupta impotriva multor pericole, chiar si cele potential letale, precum cancerul sau bolile de inima.

 

Ingrijirea tenului:

Combinatia dintre miere si lapte este des intalnita pentru a obtine o piele neteda si sanatoasa. Consumul de lapte si miere in fiecare dimineata este o practica comuna in multe tari pentru acest motiv.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *