Magazin virtual de produse naturale organice

Q-absorb Coenzima Q10 100mg - Jarrow Formulas

Out Of Stock Q-absorb Coenzima Q10 100mg - Jarrow Formulas

Q-absorb Coenzima Q10 100mg - Jarrow Formulas


Coenzima Q10 - Kaneka Q10® 100mg, bio-identică cu cea produsă de organismul uman, cu biodisponibilitate maximă.


• eficienţă dovedită prin studii clinice*

• conţine coenzima Q10 - Kaneka Q10®, 100mg/capsulă, produsă de compania Kaneka, Japonia, lider mondial pe piaţa de profil

• obţinut prin procesul tehnologic patentat - ProSome™

• capsule moi pentru administrare uşoară


Cantitate: 30 capsule moi


Kaneka Q10® este cea mai pură şi studiată coenzima Q10 din lume; majoritatea studiilor clinice efectuate în ultimii 30 de ani pe Co-Q10 au folosit Kaneka Q10®.Kaneka Q10® este singura formă de coenzima Q10 bio-identică cu cea produsă în organismul uman, fiind obţinută prin fermentare din drojdie de bere, nu din bacterii sau tutun.Produsul Q-absorb® este obţinut prin procesul tehnologic patentat - ProSome™ care constă în încapsularea coenzimei Q10 în lipozomi şi transformarea ei dintr-o substanţă liposolubilă într-o substanţă activă şi în mediu lichid (hidrosolubilă) ceea ce îi creşte de 3-4 ori nivelul de absorbţie şi cu 400% biodisponibilitatea, aspect dovedit în studiile clinice susţinute de Jarrow Formulas®.Este certificată Kosher (nu conţine organisme modificate genetic şi hibrizi proveniţi de la specii diferite, este supusă unor inspecţii riguroase).


Contribuie la:

• producerea energiei celulare în mitocondrii şi la stocarea ei sub formă de ATP (adenozin trifosfat)

• menţinerea diviziunii celulare:

» îmbunătăţeşte sinteza acizilor nucleici (acid dezoxiribonucleic - ADN şi acid ribonucleic - ARN) vitali în diviziunea, regenerarea şi dezvoltarea celulară, păstrarea şi transmiterea informaţiei genetice

» reduce efectele toxice cardiace ale chimioterapiei

• îmbunătăţirea funcţiei cardiovasculare*: reduce manifestările în hipertensiune arterială, insuficienţă cardiacă congestivă, angină pectorală, sindromul de ischemie - reperfuzie, prolaps de valvă mitrală, aritmii, hipercolesterolemie, edem pulmonar:

» menţine funcţia endotelială prin efect antioxidant puternic: neutralizează radicalii liberi (de ex.: -O2 , -N)

• menţinerea nivelului şi acţiunii coenzimei Q10 în cazul administrării statinelor, betablocantelor, antidepresivelor triciclice, metildopei, hidroclorotiazinei, clonidinei, hidralazinei

• menţinerea structurii şi funcţiilor cerebrale: menţine integritatea tecii de mielină care protejează fibra nervoasă, mărimea şi specializarea neuronilor, stimulează creşterea neuriţilor (dendrite şi axoni prin care neuronii comunică între ei), creşte capacitatea de memorare, atenţia, reduce senzaţia de oboseală cronică şi energia excesivă, contractilitatea neuro-musculară, tulburările date de creşterea glucozei din sânge

• reducerea stresului oxidativ: menţine permeabilitatea membranei celulare prin reducerea peroxidării lipidice (potenţează efectul vitaminelor E, C şi al glutationului)

• îmbunătăţirea sintezei eritrocitelor: creşte efectul eritropoietinei asupra măduvei hematogene

• creşterea performanţelor sportive, îmbunătăţirea rezistenţei la efort

• reducerea inflamaţiilor gingivale

• susţinerea funcţiei reproductive masculine: creşte numărul şi mobilitatea spermatozoizilor

• reducerea efectelor îmbătrânirii organismului

*Studiu clinic efectuat de Jarrow Formulas®: Q-absorb® in Chronic Heart Failure “Coenzyme Q10 potentiates the effect of exercise training on the endothelium dependent relaxation of the brachial artery în chronic heart failure”; Belardinelli, RM et al. American Heart Association Supplement to Circulation. October 28, 2003. Vol. 108 (17), pg. 739


Compoziţie / 1 capsulă:

Coenzima Q10 Kaneka Q10® (Ubiquinonă) - 100mg


Mod de administrare:

Câte 1 capsulă de 1-3 ori/zi la masă sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Cantitate
Cantitate 30 capsule
Provenienta
Produs Natural

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

In ciuda eforturilor noastre sustinute de a asigura informatii corecte in descrierea produselor, exista ocazii cand producatorii schimba lista de ingrediente, fara preaviz. 

Forma de prezentare a produselor poate contine informatii in plus sau schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Va recomandam sa nu va bazati decizia de achizitionare a unu produs in exclusivitate pe informatiile prezentate pe site.

 

Va rugam sa cititi eticheta produsuluiatentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament. Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru.

 

Bilenegre.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori. Acest lucru insa nu afecteaza drepturile dumneavoastra legale.

 

Incurajam protectia mediului. Factura aferenta comenzii va fi emisa in format electronic si va fi livrata pe adresa de e-mail din comanda sau in contul dumneavoastra.

 

IMPORTANT! In cazul in care primiti coletul prin curierat rapid si observati o deteriorare a ambalajului, va rugam sa refuzati coletul si sa solicitati agentului sa intocmeasca un proces verbal! Este singura  modalitatea prin care se pot solicita despagubiri firmei de curierat pentru deteriorarea coletelor in timpul transportului. Reclamatiile ulterioare nu sunt acceptate de firmele de curierat!​

TRANSPORT GRATUIT*

 • Ai  transport GRATUIT dacă: Comandă este de 100 lei.
 • Sub aceasta valoare, pretul transportului este: 
  • Bucuresti: 10 lei;
  • Tara prin curier: 15 lei
  • Tara prin Posta Romana: 15 lei
 • Producător: Jarrow Formulas
 • Cod produs: SEC118
 • Puncte de recompensă: 90
 • Disponibilitate: Out Of Stock
 • 90 lei
 • Preţul în puncte de recompensă: 2970

Suport/Comanda Telefon & Chat

Luni - Vineri 09:00 - 17:30. Telefon: 0737 828 871

Retur produs in 30 de zile

Poti returna produsul fara sa ne dai un motiv.

Acest produs momentan nu este pe stoc. Tastează adresa de email și noi vă notificăm când produsul este disponibil și poate fi comandat. 
Mulțumim de interesul dumneavoastră.
Nume
Email
Acest produs momentan nu este pe stoc. Tastează adresa de email și noi vă notificăm când produsul este disponibil și poate fi comandat. 
Mulțumim de interesul dumneavoastră.
Nume
Email