Magazin virtual de produse naturale organice

PQQ 20mg - Jarrow Formulas

Out Of Stock PQQ 20mg - Jarrow Formulas

PQQ 20mg - Jarrow Formulas


Contribuie la biogeneza mitocondriilor şi la protecţia sistemelor nervos şi cardiovascular.


• conţine BioPQQ™ - pirolochinolin chinona, 20mg/capsulă

• conţine ingredient patentat BioPQQ™, marcă înregistrată de MGC Japonia, obţinut printr-un proces de fermentaţie naturală

• BioPQQ™ este absorbită uşor datorită solubilităţii în apă


Cantitate: 30 capsule


Pirolochinolin chinona (PQQ) este un cofactor în ciclul redox şi un nutrient esenţial, fiind implicată în generarea, dezvoltarea şi protecţia celulară. Fiind nutrient esenţial, nu poate fi sintetizat de către organism, fiind nevoie de aport extern.PQQ acţionează direct asupra enzimelor-cheie din mitocondrii, producătoare de energie în celule. Ca urmare, PQQ îmbunătăţeşte producţia de energie şi susţine biogeneza mitocondriilor, adică generarea de noi mitocondrii în celulele îmbătrânite. În urmă acestei calităţi unice, PQQ vine să susţină sănătatea şi longevitatea umană prin reducerea efectelor îmbătrânirii.Pe baza studiilor s-a demonstrat că atât singură, cât şi în combinaţie cu CoQ10, profilul său nutriţional unic îmbunătăţeşte şi susţine sănătatea inimii şi funcţiile creierului.


Contribuie la:

• încetinirea procesului de îmbătrânire celulară (stimulează longevitatea celulară)» stimulează biogeneza mitocondrială (formarea de noi mitocondrii în celulele îmbătrânite) prin activarea unor căi de semnalizare moleculară

» creşte capacitatea mitocondriilor de a produce energie şi de a o stoca sub formă de ATP (adenozin trifosfat)

» protejează ADN-ul mitocondrial

• îmbunătăţirea sănătăţii şi funcţiilor cardiovasculare

» reduce stresul oxidativ care produce modificări de reperfuzie

» menţine funcţiile mitocondriale în miocard

• îmbunătăţirea sănătăţii şi funcţiilor sistemului nervos central (memorie, concentrare, gândire logică)

» îmbunătăţeşte timpul de recuperare după modificări neurologice (susţine funcţiile mitocondriale în celulele nervoase)

» protejează neuronii împotriva acţiunii radicalilor liberi prin activarea factorului Nrf2

» protejează celulele nervoase împotriva acumulării şi oxidării proteinei beta-amiloid

» ajută la menţinerea nivelului normal al dopaminei (protejează neuronii dopaminergici prin menţinerea nivelului proteinei DJ-1 cu rol antioxidant, reducerea acumulării neuronale a proteinei alfasynucleina)

» reduce toxicitatea neuronală produsă de excesul de glutamat prin modularea receptorilor NMDA

» stimulează sinteza factorului de creştere neuronală

» protejează celulele Schwan producătoare de mielină

• normalizarea diviziunii celulare» menţine nivelul normal al ATP, reduce stresul oxidativ, induce apoptoza celulelor anormale

» îmbunătăţeşte răspunsul imunitar

• menţinerea valorilor normale ale tensiunii arteriale, colesterolului, trigliceridelor, glucozei şi la protejarea împotriva obezităţii şi a încărcării grase a ficatului

» reglează metabolismul energetic

» îmbunătăţeşte sensibilitatea celulară la insulină

• reducerea producerii în exces a melaninei


Compoziţie / 1 capsulă:

BioPQQ™ (sare disodică a pirolochinolin chinonei) - 20mg


Mod de administrare:

Câte 1 capsulă/zi sau conform recomandării consultantului de specialitate. Pentru rezultate optime a se asocia cu QH-absorb® (ubiquinol).

Cantitate
Cantitate 30 capsule
Provenienta
Produs Natural

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

In ciuda eforturilor noastre sustinute de a asigura informatii corecte in descrierea produselor, exista ocazii cand producatorii schimba lista de ingrediente, fara preaviz. 

Forma de prezentare a produselor poate contine informatii in plus sau schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Va recomandam sa nu va bazati decizia de achizitionare a unu produs in exclusivitate pe informatiile prezentate pe site.

 

Va rugam sa cititi eticheta produsuluiatentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament. Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru.

 

Bilenegre.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori. Acest lucru insa nu afecteaza drepturile dumneavoastra legale.

 

Incurajam protectia mediului. Factura aferenta comenzii va fi emisa in format electronic si va fi livrata pe adresa de e-mail din comanda sau in contul dumneavoastra.

 

IMPORTANT! In cazul in care primiti coletul prin curierat rapid si observati o deteriorare a ambalajului, va rugam sa refuzati coletul si sa solicitati agentului sa intocmeasca un proces verbal! Este singura  modalitatea prin care se pot solicita despagubiri firmei de curierat pentru deteriorarea coletelor in timpul transportului. Reclamatiile ulterioare nu sunt acceptate de firmele de curierat!​

TRANSPORT GRATUIT*

 • Ai  transport GRATUIT dacă: Comandă este de 150 lei.
 • Sub aceasta valoare, pretul transportului este: 
  • Bucuresti: 8 lei;
  • Tara prin curier: 12 lei
  • Tara prin Posta Romana: 12 lei
 • Producător: Jarrow Formulas
 • Cod produs: SEC116
 • Puncte de recompensă: 153
 • Disponibilitate: Out Of Stock
 • 153 lei
 • Preţul în puncte de recompensă: 5050

Suport/Comanda Telefon & Chat

Luni - Vineri 09:00 - 17:30. Telefon: 0737 828 871

Retur produs in 30 de zile

Poti returna produsul fara sa ne dai un motiv.

Acest produs momentan nu este pe stoc. Tastează adresa de email și noi vă notificăm când produsul este disponibil și poate fi comandat. 
Mulțumim de interesul dumneavoastră.
Nume
Email
Acest produs momentan nu este pe stoc. Tastează adresa de email și noi vă notificăm când produsul este disponibil și poate fi comandat. 
Mulțumim de interesul dumneavoastră.
Nume
Email