Magazin virtual de produse naturale organice

Kit conceptie pentru probleme de fertilitate - YES baby

Out Of Stock Kit conceptie pentru probleme de fertilitate - YES baby

Kit de conceptie pentru probleme de fertilitate - YES baby


Yes Baby e un produs care sprijină concepţia, protejează sănătatea intimă, abordează complet şi sensibil longevitatea spermei şi sănătatea vaginului. 


Set bifazic de lubrifianti pentru fertilitate.

Pachetul dublu contine:

- 7 x Recipient cu aplicator vaginal ce contine un lubrifiant protector pentru spermatozoizi

- 3 x Recipient cu aplicator vaginal ce contine un lubrifiant pentru restabilirea pH-ului vaginal

- 5 teste de ovulatie

- Instructiuni detaliate


Întrebări frecvente:

1.        De ce este Yes Baby un produs superior?

Yes Baby este primul şi singurul lubrifiant care nu afectează fertilitatea, protejând sănătatea vaginală şi longetivitatea spermei. În plus, pachetul conţine şi teste de ovulaţie.

2.        Care e utilitatea flaconului 2?

Flaconul 2 readuce pH-ul vaginal la nivelul acid normal, sprijinând astfel mecanismele de apărare ale organismului contra candidozei şi contra altor infecţii.

3.        Contează dacă uit să folosesc flaconul 2 la finalul ovulaţiei?

Restabilirea pH-ului vaginal la nivelul acid natural este important pentru menţinerea sănătăţii vaginale. În cazul în care uitaţi, puteţi utiliza flaconul 2 oricând, cu excepţia perioadei în care încercaţi să rămâneţi însărcinată. Flaconul 2 poate fi folosit pentru hidratare, nu doar pentru un act sexual plăcut ci şi pentru reducerea pH-ului.

4.        Pot folosi flaconul 1 oricând?

Recomandăm ca flaconul 1, care nu atacă sperma, să fie folosit în timpul ovulaţiei, când probabilitatea de a rămâne însărcinată este maximă. Aceasta împiedică afectarea sănătăţii vaginale de către pH-ul ridicat.

5.        Ce cantitate trebuie aplicată?

Ambele flacoane sunt lipsite de substanţe iritante şi chimice, astfel încât puteţi folosi orice cantitate vă este necesară. Certificarea organică este o garanţie că Yes Baby este pur, natural şi sigur.

6.        Ce este osmolalitatea şi de ce e importantă?

Osmolalitatea este gradul capacităţii unui lichid de a atrage apa. Cu cât este mai mare concentraţia de zaharuri ca glicerina, cu atât mai puternică este osmolalitatea. Poate fi descrisă ca forţa de a atrage apa, astfel că un lubrifiant cu osmolalitate ridicată poate atrage suficientă apă din spermă încât să atace sever calitatea acesteia.  

7.        Ce este fluxul hormonului luteinic (HL)?

Fluxul hormonului luteinic face parte din mecanismul ce declanşează eliberarea ovulelor (ovulaţia).

8.        De ce este Yes Baby certificat organic?

Yes Baby este parte din unica gamă de produse intime certificate organic din lume.  

Am ales calea dificilă a certificărilor organice pentru a demonstra clienţilor noştri puritatea şi integritatea etică a produselor noastre.

9.        Ce este special la lubrifianţii Yes?

Produsele Yes sunt hipoalergenice, stimulează lubrifierea naturală şi nu conţin hormoni, iritanţi dermatologici, elemente sintetice sau chimice.


Yes Baby Pack 1 (Sperm friendly): Aqua, Aloe vera*, Cyamopsis tetragonolobus (Guar gum)*, Ceratonia siliqua (Locust bean gum)*, Lonicera caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Sodium chloride, Citric acid, Sodium hydroxide.

Yes Baby Pack 2 (Vagina friendly): Aqua, Aloe vera*, Cyamopsis tetragonolobus (Guar gum)*, Ceratonia siliqua (Locust bean gum)*, Linum usitatissiumum (Flax extract)*, Xanthan Gum, Sodium chloride, Citric acid, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol

*ingrediente din agricultura ecologica certificate organic


Instrucţiuni de utilizare a aplicatoarelor Yes Baby

Ambele flacoane se aplică în acelaşi mod.

1.        Scoateţi aplicatorul din cutie. A NU SE UTILIZA dacă vârful sigiliului nu e intact.

2.        Ţineţi aplicatorul de partea lată şi agitaţi către partea îngustă înainte de inserare.

3.        Îndepărtaţi prin răsucire vîrful sigiliului.

4.        Pentru aplicare introduceţi în vagin doar vârful îngust al aplicatorului. Puteţi sta întinsă, în picioare sau în şezut pentru a-l insera. Alegeţi-vă poziţia cea mai confortabilă.

5.        Odată inserat, apăsaţi capătul lat de câteva ori, pentru a vă asigura că a fost eliberat conţinutul.

6.        Continuaţi să apăsaţi aplicatorul pe măsură ce îl scoateţi din vagin. Aplicatoarele sunt de unică folosinţă, aruncaţi-le după utilizare. Întrucât sunt făcute din materiale reciclabile, reciclaţi-le dacă e posibil.

7.        Ambele flacoane conţin geluri bio-adezive care aderă la pereţii vaginali pentru a lubrifia şi proteja ţesuturile uscate.

8.        Cercetări recente au demonstrat că actele sexuale plăcute măresc numărul de spermatozoizi – sperăm că Yes Baby vă va spori plăcerea.


Precauţii şi atenţionări:

1.        Yes Baby nu este un produs contraceptiv.

2.        A nu se utiliza în cazul prezenţei unei infecţii.

3.        A se sista utilizarea în cazul apariţiei senzaţiei de iritare.

4.        Depozitaţi Yes Baby în mediu uscat şi răcoros, departe de lumina directă a soarelui.

5.        Yes Baby este un produs brevetat.


Informaţii despre mediul înconjurător

1.        Conţinutul tuburilor are o compoziţie pe bază de plante, crescute prin respectarea standardelor organice (vedeţi lista de ingrediente) şi sunt 100% biodegradabile.

2.        Componentele de hârtie, plastic şi carton ale ambalajului sunt reciclabile.

3.        Cartoanele sunt produse de o companie care evită emisiile de carbon, utilizând materiale produse sustenabil.

4.        Produsele Yes nu sunt testate pe animale.

5.        Ingredientele, ambalajul şi modul de depozitare a produselor Yes Baby sunt autorizate de Soil Association pe baza standardelor organice stricte.


Indicaţii de utilizare Yes Baby – 3 paşi simpli

1.        Identificaţi zilele cele mai fertile determindându-vă ovulaţia cu ajutorul testelor de ovulaţie sau al altor metode atestate.

2.        Folosiţi flaconul 1 Yes Baby (care nu atacă sperma) în timpul perioadei fertile, dar şi la maxim 48 de ore după terminarea ovulaţiei.

3.        Folosiţi flaconul 2 Yes Baby (care nu afectează sănătatea vaginului) după ovulaţie. 


Cum îmi calculez perioada de ovulaţie?

În primul rând stabiliţi durata ciclului dumneavoastră menstrual, numărând zilele de la prima zi de menstruaţie din luna curentă până la ziua în care începe menstruaţia în luna următoare.

Pentru a afla când să începeţi testarea folosiţi tabelul 1 (de exemplu pentru un ciclu de 28 de zile, începeţi testarea în ziua a 11-a). Testaţi timp de 5 zile sau până la identificarea hormonului luteinic.

Apoi folosiţi testele pentru hormonul luteinic pentru a detecta fluxul acestuia, întrucât concepţia este cel mai probabilă în cele 48 de ore ale acestui flux.


Tabel 1 – când să începeţi testarea hormonului luteinic

lungimea ciclului în zile     21     22     23     24     25     26     27     28     29     30     31     32     33     34     35     36     37     38

începeţi testul în ziua         6      6       7       7       8       9     10      11     12     13     14     15     16     17     18     19     20     21


Când folosesc flaconul 1? 

Flaconul 1 este lubrifiantul care nu atacă sperma şi se foloseşte în perioada cea mai fertilă, de la începerea fluxului hormonului luteinic până la 48 de ore după ovulaţie. Dacă puteţi estima începerea fluxului hormonului luteinic cu acurateţe atunci folosiţi flaconul 1 cu o zi înainte de aceasta. Faceţi dragoste folosind flaconul 1 când probabilitatea să rămâneţi însărcinată este maximă. Folosiţi câte flacoane 1 sunt necesare în această perioadă.


Când folosesc flaconul 2? 

Flaconul 2 Yes Baby nu afectează sănătatea vaginului şi are acţiune dublă de lubrifiere şi hidratare. Se foloseşte începând cu 48 de ore după terminarea ovulaţiei, pentru restabilirea pH-ului vaginal. Folosiţi flaconul 2 când nu mai există probabilitatea de a rămâne însărcinată.


Un exemplu pentru un ciclu de 28 de zile:

Ziua 11          Ziua 12          Ziua 13          Ziua 14          Ziua 15          Ziua 16          Ziua 17

Test HL         Test HL         Test HL          Test HL

                                        Flaconul 1     Flaconul 1     Flaconul 1     Flaconul 2     Flaconul 2

Specifications
Cantitate 1 buc

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

In ciuda eforturilor noastre sustinute de a asigura informatii corecte in descrierea produselor, exista ocazii cand producatorii schimba lista de ingrediente, fara preaviz. 

 

Forma de prezentare a produselor poate contine informatii in plus sau schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Va recomandam sa nu va bazati decizia de achizitionare a unu produs in exclusivitate pe informatiile prezentate pe site.

 

Va rugam sa cititi eticheta produsului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament. Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru.

 

Longeviv.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori. Acest lucru insa nu afecteaza drepturile dumneavoastra legale.

Incurajam protectia mediului. Factura aferenta comenzii va fi emisa in format electronic si va fi livrata pe adresa de e-mail din comanda sau in contul dumneavoastra.

 

Deteriorarea coletelor in timpul transportului 
In pofida ambalarii corecte si riguroase, de natura a preveni incidentele in timpul manipularii si livrarii coletelor, pot interveni situatii in care integritatea coletelor este afectata. 

 

IMPORTANT! In cazul in care primiti coletul prin curierat rapid si observati o deteriorare a ambalajului, va rugam sa refuzati coletul si sa solicitati agentului sa intocmeasca un proces verbal! Este singura  modalitatea prin care se pot solicita despagubiri firmei de curierat pentru deteriorarea coletelor in timpul transportului. Reclamatiile ulterioare nu sunt acceptate de firmele de curierat!​

 

ATENTIONARE! datorita unor setari speciale ale casutelor de e-mail, e posibil ca mailul sa fie redirectionat automat in sectiunea Spam. Verificati cu atentie.

 

Termen de livrare
Comenzile plasate pana in ora 12.00 vor ajunge la dumneavoastra in 24h lucratoare*. Comenzile sosite dupa ora 12.00 se proceseaza in ziua urmatoare, iar termenul de livrare la domiciliu se prelungeste cu inca 24h lucratoare. Desigur, in masura in care timpul o permite, facem eforturi sa expediem in aceeasi zi si o parte din comenzile sosite dupa ora 12, insa nu putem garanta acest lucru. In momentul expedierii veti primi o notificare automata pe e-mail. 

*Termenul de 24h este valabil pentru produsele existente in stoc la momentul procesarii comenzii si este garantat doar in masura obligatiilor contractuale asumate de firma de curierat. Termenul curge din momentul confirmarii de expediere a comenzii. Pentru localitatile greu accesibile, aflate in afara ariei obisnuite de livrare a curierilor,   termenul de livrare se poate extinde in unele cazuri cu 24h-48h.

 

Sfat: Inainte de a finaliza comanda pe site-ul Longeviv.ro, va recomandam sa cititi cu atentie informatiile din pagina Termeni și Conditii, intrucat reprezinta clauzele unui contract la distanta. Prin plasarea comenzii, va dati acordul pentru respectarea acestor clauze.

 

Va multumim!

 

TRANSPORT GRATUIT*

 • Ai  transport GRATUIT dacă: Comandă este de minim 100 lei.
 • Sub aceasta valoare, pretul transportului este: 
  • Bucuresti: 10 lei;
  • Tara prin curier: 15 lei
 • Producător: Yes
 • Cod produs: YB5CX10-delistat
 • Puncte de recompensă: 137
 • Disponibilitate: Out Of Stock
 • 137 lei
 • Preţul în puncte de recompensă: 4521

Suport/Comanda Telefon & Chat

Luni - Vineri 09:00 - 17:30. Telefon: 0737 828 871

Retur produs in 30 de zile

Poti returna produsul fara sa ne dai un motiv.

Acest produs momentan nu este pe stoc. Tastează adresa de email și noi vă notificăm când produsul este disponibil și poate fi comandat. 
Mulțumim de interesul dumneavoastră.
Nume
Email
Acest produs momentan nu este pe stoc. Tastează adresa de email și noi vă notificăm când produsul este disponibil și poate fi comandat. 
Mulțumim de interesul dumneavoastră.
Nume
Email