Magazin virtual de produse naturale organice

Root Vanish - Vopsea de par pentru alergici?

18.05.2016 0 Comentarii Noutati,

Tu ai auzit de Root Vanish?

 

Un produs extraordinar care revolutioneaza lumea cosmeticelor prin simplitatea sa. Root Vanish este un produs dedicat persoanelor alergice la vopseaua clasica de par, sau pentru cei care nu vor sa o foloseasca. 

 

Acest produs 100% natural, ideal pentru persoanele cu alergie, sub denumirea de Root Vanish, vine ambalat extrem de simplu si facil de utilizat: intreaga consistenta a gelului se afla intr-un tub, avand la capatul sau o pensula usor de manevrat, fara a fi nevoie de alte elemente complementare in momentul aplicarii acestuia pe podoaba capilara.

 

Altfel spus este o vopsea de par sanatoasa pe care o puteti aplica la cateva zile. Vopsea de par bio sau vopsea de par din plante este un accesoriu de nelipsit din trusa de infrumusetare a fiecarui om. Vopsea fara amoniac din ingrediente 100% naturale este perfecta intre vopsiri si pentru alergici, deasmenea este o vopsea pentru gravide si se foloseste cu succes in perioada dintre vopsiri, indiferent de cat de avansata este perioada de sarcina

 

In acelasi timp un produs ideal pentru acoperirea firelor albe, se poate folosi in fiecare zi, sau la cateva zile, prin aplicare dimineata impreuna cu machiajul de ten sau ochi, iar parul arata impecabil. Marele avantaj este ca nu pateaza si nu lasa urme pe haine sau asternut. Cu toate ca tine pana la prima spalare, datorita consistentei sale bio, aceasta vopsea va aduce beneficii extraordinare. O data cu trecerea timpului si utilizarea acesteia, parul dumneavoastra va albi mai greu, iar culoarea naturala se va mentine cat mai mult timp cu putinta.

 

Root Vanish spre deosebire de alte produse destinate vopsirii parului, este rezistent la transfer, culoarea nu se va lua pe mainile dumneavoastra, perne sau alte accesorii care au avut contact cu parul.

Etichete: root vanish

Tu ce crezi despre?

Acest produs momentan nu este pe stoc. Tastează adresa de email și noi vă notificăm când produsul este disponibil și poate fi comandat. 
Mulțumim de interesul dumneavoastră.
Nume
Email
Acest produs momentan nu este pe stoc. Tastează adresa de email și noi vă notificăm când produsul este disponibil și poate fi comandat. 
Mulțumim de interesul dumneavoastră.
Nume
Email