Magazin virtual de produse naturale organice

Trusa de vara

06.08.2016 0 Comentarii Noutati,

Care este trusa de vara? si ce ar trebui sa bifam atunci cand vrem sa petrecem o zi la piscina, bazin sau mare ?

 

Iata cateva sfaturi practice:

 

* 8,00 - 11,00 sau dupa ora 17,00: Nu pleca la plaja la amiaza! Eu merg la bazin de la 8,00 la 10,30-11,00 si mi-e foarte bine asa. Nu am simtit niciodata ca ma arde soarele si nici nu am avut arsuri. De asemenea, dupa ora 17,00 este indicat sa mergi la plaja, fara a exista riscul de insolatie sau arsuri.

 

* Evita expunerea la soare in perioadele in care se anunta explozii solare. Ar fi bine sa nu iesi deloc din casa. Insa unii mai trebuie sa si munceasca, deci... mergi pe la umbra.

 

* Fara topless! Toata lumea a auzit sfatul medicului, cum ca nu este indicat sa facem plaja fara costum de baie. Nu cred ca sunt chiar vorbe-n vant. Pentru a nu-ti parea rau mai apoi, pastreaza in siguranta si doar pentru apropiati ceea ce ti-a dat Mama Natura. Chiar daca-ti imaginezi ca Dumnezeu te-a adus ca plocon oamenilor.

 

* Foloseste lotiunea de plaja: desi vrei sa te bronzezi (ca de-aia te-ai dus, nu?), nu este indicat sa te expui la soare fara niciun fel de protectie. Asa ca vino cu prietenul si ia si o lotiune cu factor de protectie, pentru orice eventualitate. Si asta cat mai mare. Factorul de protectie, nu prietenul. El ar trebui sa intimideze doar prin prezenta. Si foloseste-o din abundenta! Soarele oricum trece si de aceasta bariera. Reimprospateaza dupa fiecare dus sau baie in piscina.

 

* Acopera petele de pe piele si alunitele! Poti folosi plasturi pentru copii pentru un plus de culoare (daca esti o fire mai vesela) sau doar pentru a iesi in evidenta, daca te crezi sufletul petrecerilor.

 

* Ochelarii de soare ar trebui sa fie obligatorii, la fel ca si lotiunea. Acestia dau un plus de glamour, bine-nteles doar daca sunt alesi in ton cu costumul de baie. Si protejeaza ochii de razele ultraviolete, desi nu toti. Asa ca fa alegerea corecta! Ar trebui purtati nu doar cand mergi la plaja.

 

* Palaria de soare te fereste de soare si priviri iscoditoare. Ale altora sau ale tale.

 

* Foloseste propriile prosoape pe sezlong, rogojina sau nisip. Nu e indicat sa pleci cu ceva ce nu-i al tau.

 

* Papucii de plaja pot face diferenta intre a-ti petrece seara respectiva ingrijindu-ti pielea care te tine dupa atata soare (sfaturile de mai sus le-am dat pentru mine, da) sau a-ti scoate din talpa ciobul, plina de oroare si iritata ca ti s-a intamplat tocmai tie.

 

* La fel de important este si soarele prin care mergi pana a ajunge la plaja si a pleca de acolo. Desi toti spunem "Ah, ce-as ramane aici!", n-am vazut pe nimeni s-o faca... Asa ca alege o camasa sau bluza deschisa la culoare care sa-ti acopere cat mai mult din piele. Poarta si ochelarii, palaria, lotiunea de plaja, plasturii, mintea deschisa si sfaturile bune! Pentru a te putea reintoarce!

Andreea Aldea

Etichete: vara

Tu ce crezi despre?

Acest produs momentan nu este pe stoc. Tastează adresa de email și noi vă notificăm când produsul este disponibil și poate fi comandat. 
Mulțumim de interesul dumneavoastră.
Nume
Email
Acest produs momentan nu este pe stoc. Tastează adresa de email și noi vă notificăm când produsul este disponibil și poate fi comandat. 
Mulțumim de interesul dumneavoastră.
Nume
Email