Blog, Noutati

Ce sunt produse cosmetice bio sau organice.

Spre deosebire de produsele naturale, produsele organice iau nastere printr-un proces mult mai complex. Un produs cosmetic bio sau organic?

 

Cosmeticele bio sau organice sunt facute din ingrediente naturale, de obicei plante, care la randul lor au fost cultivate intr-o ferma organica – fara ingrasaminte. Ulterior produsele nu au luat contact cu alte materii prime, non-organice, nefolosindu-se niciun ingredient sintetic in compozitia acestora. In cazul in care un produs organic ar contine coloranti sau stabilizatori de arome si-ar pierde din statutul sau, devenind un produs de duzina.

Daca eticheta produsului nu contine termenul “organic” si date concrete privind certificarea acestuia, nu se poate vorbi despre un produs bio in adevaratul sens al cuvantului. 

Balsam organic de trandafiri pentru ten din gama Balm Balm are la baza ingrediente 100% naturale si organice.  Unt de shea, ulei de jojoba, miere si ceara de albine sunt doar cateva dintre cele mai importante ingrediente din compozitia acestui balsam organic de trandafiri.

Crema de maine organica de trandafiri este un alt exemplu de produs bio pe care il gasiti la noi pe site si care are toate certificarile si calitatile unui astfel de produs

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *